Hoe kunnen we jou of je bedrijf helpen?

Ontdek onze diensten

Start2Bitcoin - Talk Chile

Ons team bij Start2Bitcoin helpt individuen en bedrijven om hun kennis over zowel cryptomunten zoals Bitcoin als de technologie van Blockchain naar een hoger niveau te tillen doormiddel van workshops, keynotes en ondersteuning te bieden bij de implementatie ervan. Op die manier bent u of uw bedrijf voorbereid op de toekomst. 

Binnen elk domein kijken we wat past binnen uw behoeften en budget

Hoe kunnen we helpen?

Masterclass

Wat zijn cryptomunten en hoe ga je veilig aan de slag? In de Masterclass behandelen we alles van A tot Z.

Workshop B2C

Geen idee als cryptomunten iets voor jou is of hoe je eraan begint? Tijdens een persoonlijke sessie van 3 uur bespreken we de valkuilen die je moet vermijden.

Workshop B2B

Op zoek naar een interessante inspiratiesessie voor je werknemers? Boek een workshop en leer de wondere wereld kennen van NFT's, Crypto en meer.

Consulting

Ben je een nieuw project aan het lanceren en heb je nood aan een klankbord? We helpen zowel met het technische aspect als de go-to-market strategie.

Keynote

Wat brengt de toekomst van cryptocurrencies en is jouw bedrijf hierop voorbereidt? Elke keynote wordt aangepast met voorbeelden uit de sector van jouw bedrijf.

Technische implementatie

Ons team van freelancers heeft jarenlange ervaring in zowel het opzetten van trading platformen als Blockchains en het faciliteren van betalingen.

Levi Haegebaert van Start2Bitcoin

Spreker

Ontmoet Levi Haegebaert

Levi Haegebaert is auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners‘ en organisator van de grootste bitcoincommunity in België. Voordien reisde hij de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

Media

Expertise kwam reeds aan bod in:

Reviews

Wat zeggen anderen over ons

Klanten

Reeds gewerkt met

Kom in contact

Heb je interesse of een vraag, laat het ons weten.

Persoonlijke workshop bitcoin
small_c_popup.png

Start nu

Gratis Bitcoin Guide

Ga veilig aan de slag met bitcoin. In deze startersgids vind je alle informatie over hoe je hoe je veilig kan kopen, bewaren en meer.

Ebook Start2Bitcoin
small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?