Hoe kunnen we jou of je bedrijf helpen?

Ontdek onze diensten

Start2Bitcoin - Talk Chile

Ons team bij Start2Bitcoin helpt individuen en bedrijven om hun kennis over zowel cryptomunten zoals Bitcoin als de technologie van Blockchain naar een hoger niveau te tillen doormiddel van workshops, keynotes en ondersteuning te bieden bij de implementatie ervan. Op die manier bent u of uw bedrijf voorbereid op de toekomst. 

Binnen elk domein kijken we wat past binnen uw behoeften en budget

Hoe kunnen we helpen?

Masterclass

Wat zijn cryptomunten en hoe ga je veilig aan de slag? In de Masterclass behandelen we alles van A tot Z.

Workshop B2C

Geen idee als cryptomunten iets voor jou is of hoe je eraan begint? Tijdens een persoonlijke sessie van 3 uur bespreken we de valkuilen die je moet vermijden.

Workshop B2B

Op zoek naar een interessante inspiratiesessie voor je werknemers? Boek een workshop en leer de wondere wereld kennen van NFT's, Crypto en meer.

Consulting

Ben je een nieuw project aan het lanceren en heb je nood aan een klankbord? We helpen zowel met het technische aspect als de go-to-market strategie.

Keynote

Wat brengt de toekomst van cryptocurrencies en is jouw bedrijf hierop voorbereidt? Elke keynote wordt aangepast met voorbeelden uit de sector van jouw bedrijf.

Technische implementatie

Ons team van freelancers heeft jarenlange ervaring in zowel het opzetten van trading platformen als Blockchains en het faciliteren van betalingen.

Levi Haegebaert van Start2Bitcoin

Spreker

Ontmoet Levi Haegebaert

Levi Haegebaert is auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners‘ en organisator van de grootste bitcoincommunity in België. Voordien reisde hij de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

Media

Expertise kwam reeds aan bod in:

Reviews

Wat zeggen anderen over ons

Klanten

Reeds gewerkt met

Kom in contact

Heb je interesse of een vraag, laat het ons weten.

Persoonlijke workshop bitcoin

Stef Wynendaele

Head of Commercial Strategy bij Keyrock

Stef is Head of Commercial Strategy and Business Intelligence bij Keyrock, een wereldwijde marketmaker en liquiditeitsverschaffer op het gebied van digitale activa.

In de afgelopen 5 jaar heeft Stef Keyrock geholpen om te groeien tot een bedrijf met 85 personen dat meer dan 200 tokens verhandeld van op alle belangrijke beurzen. Hij is actief betrokken bij de ontwikkeling en verbetering van de secundaire markten van cryptovaluta en heeft door de jaren heen expertise opgebouwd op het gebied van bankieren, institutionele liquiditeitsvoorziening en (de)centrale activa-uitwisseling. Voordat hij bij de oprichters van Keyrock aan de slag ging als een van hun eerste teamleden, richtte Stef een in Londen gevestigd Go-To-Market-agency op dat digitale activa-uitwisselingen en DLT-infrastructuurbedrijven bedient.

Stef ontdekte Bitcoin en trad in 2016 toe tot het ecosysteem en is sindsdien een actieve voorstander van DLT en BTC als infrastructuurlaag voor tokenized economics. Stef is adviseur en operationele partner bij Tioga Capital, een in Luxemburg gevestigd durfkapitaalfonds en strategisch adviseur van Bastion Asset Management, een wereldwijde alternatieve investeringsmanager gevestigd in Londen.

Panel: de toekomst van betalingen met crypto

17h00 - 17h45

Tim Broekmans

On-chain analist

Tim Broekmans is founder van TradePremium, een crypto analyse platform en docent bij Satoshi consultancy, een interactief opleidingsbedrijf. Tim is sinds begin 2015 gepassioneerd bezig met diepgaande onderzoeken in crypto en blockchainprojecten.

Hij combineert zijn fundamenteel inzicht met on-chain data, om op die manier een juiste inschatting te maken over de sterkte, adoptie en gebruikerseffect van projecten.

On-chain analytics, de moderne manier van beleggen

15h45 - 16h30

Pascal Paepen

Auteur en professor KU Leuven

Pascal Paepen is een financiële expert en doceert samen met Alain Praet het vak ‘Bank en Beurs’ aan de KULeuven. Hij is ook bekend van het beurspraatje op Radio 1 en schreef columns voor De Tijd.

Wat als geld geen overheidsmonopolie was?

15h45 - 16h30 [Debat met Rudy Aernoudt]

Rudy Aernoudt

Auteur en professor UGent

Hij was achtereenvolgens hoofdeconoom bij de Europese Commissie en kabinetschef van zowel Waals minister van economie Serge Kubla als van federaal en later Vlaams minister van economie Fientje Moerman.

Aernoudt is professor economie aan de Universiteit Gent en doceert vakken die gerelateerd zijn aan bedrijfsfinanciering. Hij wordt beschouwd als een rebel, een witte ridder en klokkenluider die strijdt tegen de corruptie.

Wat als geld geen overheidsmonopolie was?

15h45 - 16h30 [Debat met Pascal Paepen]

FUTURE OF BITCOIN

 CONFERENCE

Heeft Bitcoin nog toekomst? Ontdek het op 8 oktober tijdens de grootste Bitcoin conferentie van de Benelux.

Keynotes

Web 5.0, inflatie, criminaliteit, mining...

Workshops

Wallets, Lightning, trading en meer

Panel gesprekken

Adoptie, regelgeving, security en meer

Levi Haegebaert

Auteur 'Bitcoin voor beginners', Start2Bitcoin.com

Levi Haegebaert is echte bitcoinbeliever die zijn passie voor de technologie al jaren verspreidt. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België, auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners’ en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd al verschillende presentaties en workshops.

De basisprincipes van Bitcoin

11h30 - 12h15

small_c_popup.png

Start nu

Gratis Bitcoin Guide

Ga veilig aan de slag met bitcoin. In deze startersgids vind je alle informatie over hoe je hoe je veilig kan kopen, bewaren en meer.

Ebook Start2Bitcoin
small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?