Bitcoin voor beginners – Een boek voor iedereen die wil starten

Het Bitcoin boek voor beginners van Levi Haegebaert legt uit wat Bitcoins zijn en hoe je van start gaat - Pelckmans Pro
Het Bitcoin boek voor beginners van Levi Haegebaert legt uit wat Bitcoins zijn en hoe je van start gaat - Pelckmans Pro

Bitcoin voor beginners

Een boek dat je in mensentaal toont hoe veilig met de cryptomunt aan de slag gaat. Bitcoin voor beginners scheidt de feiten van de fabels.

Bitcoin voor beginners boek

Wat mag je verwachten:

Om dit boek te lezen heb je geen voorkennis nodig. Naast heel wat kennis die je zal vergaren rond zowel de geschiedenis van bitcoin als praktische info, ontkracht het boek ook heel wat gekende mythes: 

  • Is Bitcoin voor criminelen?
  • Is Bitcoin slecht voor de planeet?
  • Moet ik investeren in Bitcoin of alternatieve cryptomunten?
  • Hoe worden Bitcoins gecreeërd?
  • En zoveel meer …

Het boek biedt je ook de nodige handvaten om zelf aan de slag te gaan. Met €3 aan bitcoins in het boek die je zelf kan claimen is je investering in de cryptomunt al gestart.

Korte inhoud:

Hoorde je de term bitcoin al vaak vallen zonder te weten wat het nu exact is? Hebben je vrienden het steeds over hun laatste investeringen in cryptomunten? Heb je het gevoel dat je de boot van bitcoin en crypto hebt gemist? Of denk je dat deze technologie te ver van jouw bed is?

Dan is Bitcoin voor beginners iets voor jou. Dit boek dompelt je op een leuke en stapsgewijze manier onder in de wereld van bitcoin, blockchain en cryptovaluta. Niet om je te overtuigen, maar wel om je de nodige handvatten aan te reiken, zodat je er zelf beslissingen over kunt nemen én beginnersfouten vermijdt. 

Levi Haegebaert begeleidt je door het ganse proces. In Bitcoin voor beginners vind je naast handige tips en tricks over hoe je bitcoins kunt kopen, verkopen en veilig bewaren, ook 3 euro aan bitcoins die je zelf kunt claimen.

Wat vinden de lezers van het boek:

Levi Haegebaert - auteur bitcoin voor beginners

Over de auteur

Levi Haegebaert is een millennial en een echte bitcoinbeliever die zijn passie voor de technologie al jaren verspreidt. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

In samenwerking met:

Uitgeverij Pelckmans - Bitcoin

Wil je op de hoogte blijven?

Sluit je dan in en ontvang regelmatig updates over bitcoin.

Marketing door
Het Bitcoin boek voor beginners van Levi Haegebaert legt uit wat Bitcoins zijn en hoe je van start gaat - Pelckmans Pro
small_c_popup.png

Start nu

Gratis Bitcoin Guide

Ga veilig aan de slag met bitcoin. In deze startersgids vind je alle informatie over wallets, exchanges en betrouwbare informatiebronnen.

small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?