Over Levi

Levi Haegebaert - auteur bitcoin voor beginners

Over Levi

Levi Haegebaert - auteur bitcoin voor beginners

Levi Haegebaert is echte bitcoinbeliever die zijn passie voor de technologie al jaren verspreidt. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

Internationaal

Klik op volgende landen:
- België
- Thailand
- Vietnam
- Japan
- Nieuw-Zeeland
- Costa Rica
- Chili
- Argentinië

Costa Rica Chili Japan Thailand Vietnam België Nieuw-Zeeland

Costa Rica

Levi Haegebaert in Costa Rica

Levi Haegebaert sprak over de toekomst van bitcoin betalingen doormiddel van het Lightning netwerk in San Jose, Costa Rica.

Chili

Wat zijn Bitcoins en wat betekent dit voor jouw onderneming?

Levi sprak over welke impact bitcoin zal hebben op e-commerce betalingen in zowel Chili als Zuid-Amerika.

Japan

Levi in japan over bitcoin

Hoe kan blockchain technologie schalen naar wereldwijde betalingen? Levi hielp HashHub, een lokale start-up, bij de technische kant.

Thailand

Levi in Thailand

Wat is het Lightning netwerk en hoe gaat het in zijn werk. Levi gaf uitleg over de technische kant voor de lokale gemeenschap in Chiang Mai.

Vietnam

Levi in Vietnam

Wat is Bitcoin, wat is Blockchain en wat is Lightning? Levi sprak over de mogelijkheden dat deze technologie te bieden had.

België

Wat kan Bitcoin betekenen voor jouw onderneming?

Levi gaf presentaties voor Voka, Sport Vlaanderen, bibliotheken, gemeenschappen, bedrijven, federaties en meer.

Nieuw-Zeeland

Een Start2Bitcoin workshop in Nieuw-Zeeland over het Lightning netwerk

Wat zijn de koersverwachtingen voor bitcoin en waar zijn deze op gebaseerd? Levi sprak over de vier fundamenten die een impact kunnen hebben op de prijs.

Een Start2Bitcoin workshop in België

Wat is gestart met het geven van infosessies in 2017 groeide al snel uit tot meer. Van het geven van persoonlijke workshops tot bedrijfspresentaties en keynotes wereldwijd. In meer dan tien landen mocht ik spreken over de toekomst van Bitcoin en mogelijke toepassingen ervan. Stuk voor stuk unieke verhalen die mij hebben geholpen om deze technologie beter te begrijpen.

Na twee jaar intensief bijgeleerd te hebben over bitcoin werd het tijd om die kennis te bundelen en om te zetten in een product. De Bitcoin Starter Box was hier het resultaat van. Een leuk ontworpen doosje met verschillende kaartjes die gekende vragen over bitcoin uitlegt en mythes ontkracht. Het was een succes en de box werd verkocht in meer dan 20 landen.

Play Video
Bitcoin voor beginners boek

De Starter Box opende nieuwe deuren en werd al snel opgemerkt door Pelckmans, een van de grootste uitgeverijen in België. We gingen aan tafel zitten en al snel kreeg de box een vervolg. Namelijk een boek. Omdat ik merkte dat er nog geen kwalitatieve boeken over bitcoin in het Nederlands waren, ging ik meteen aan de slag. Het boek is sinds juni 2020 beschikbaar in alle gekende boekenwinkels en uiteraard ook online verkrijgbaar.

Group-22.png

Happy clients

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang regelmatig updates over Bitcoin

small_c_popup.png

Start nu

Gratis Bitcoin Guide

Ga veilig aan de slag met bitcoin. In deze startersgids vind je alle informatie over wallets, exchanges en betrouwbare informatiebronnen.

small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?