Over Levi

Levi Haegebaert - auteur bitcoin voor beginners

Over Levi

Levi Haegebaert - auteur bitcoin voor beginners

Levi Haegebaert is echte bitcoinbeliever die zijn passie voor de technologie al jaren verspreidt. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

Group-21.png

Verhaal

Een Start2Bitcoin workshop in België

Wat is gestart met het geven van infosessies in 2017 groeide al snel uit tot meer. Van het geven van persoonlijke workshops tot bedrijfspresentaties en keynotes wereldwijd. In meer dan tien landen mocht Levi spreken over de toekomst van Bitcoin en mogelijke toepassingen ervan. Stuk voor stuk unieke verhalen die hem hebben geholpen om deze technologie beter te begrijpen.

Na twee jaar intensief bijgeleerd te hebben over bitcoin werd het tijd om die kennis te bundelen en om te zetten in een product. De Bitcoin Starter Box was hier het resultaat van. Een leuk ontworpen doosje met verschillende kaartjes die gekende vragen over bitcoin uitlegt en mythes ontkracht. Het was een succes en de box werd verkocht in meer dan 20 landen. De Starter Box kan verkregen worden via Bol.com

Video afspelen over Start2Bitcoin - Bitcoin Starter Box
Bitcoin voor beginners boek

De Starter Box opende nieuwe deuren en werd al snel opgemerkt door verschillende uitgeverijen. Omdat hij merkte dat er nog geen kwalitatieve boeken over Bitcoin in het Nederlands waren, ging hij meteen aan de slag. Hiervoor ging hij in zee met Pelckmans en enkele maanden later was het boek een feit. Het boek is sinds 2020 beschikbaar in alle gekende boekenwinkels en uiteraard ook online verkrijgbaar.

Group-22.png

Happy clients

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang regelmatig updates over Bitcoin

FUTURE OF BITCOIN

 CONFERENCE

Heeft Bitcoin nog toekomst? Ontdek het op 8 oktober tijdens de grootste Bitcoin conferentie van de Benelux.

Keynotes

Web 5.0, inflatie, criminaliteit, mining, ...

Workshops

Wallets, Lightning, trading en meer

Panel gesprekken

Adoptie, regelgeving, security en meer

small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?