De Bitcoin Masterclass

Start vandaag nog met Bitcoin. Alles wat je moet weten over Bitcoin en andere cryptomunten in één handige video cursus

Cursusoverzicht:

 • Les 1: De geschiedenis van geld

  Wat is geld nu precies? Een simpele vraag waar weinigen maar een antwoord op weten. We duiken in de geschiedenis, bestuderen de eigenschappen en problemen.

 • Les 2: Wat is Bitcoin?

  Bitcoin is meer dan louter een digitale munt. Wat is het nog meer en wat zijn de toepassingen van bitcoin? We maken ook samen jouw eerste wallet aan.

 • Les 3: Hoe werkt bitcoin?

  Nadat we weten wat bitcoin is, nemen we een kijkje onder de motorkap. Wat is blockchain, hoe werkt mining en zoveel meer.

 • Les 4: Waarom investeren in Bitcoin?

  We bekijken hoe de markt evolueert en wat bitcoin nu uniek maakt om zo tot een prijsvoorspelling te komen. Ook bespreken we enkele mythes en feiten.

 • Les 5: Altcoins en tips voor je gaat investeren

  Naast Bitcoin zijn er uiteraard nog tal van andere cryptomunten op de markt. Wat zijn ze en vooral welke zijn interessant om in te investeren? Ik bespreek ook mijn eigen portfolio.

 • Les 6: Investeringsstrategiën en belastingen

  We bespreken drie mogelijke investeringsstrategiën. Welke gebruik je het best en wanneer. Zijn er implicaties voor de belastingen? En wist je dat je ook interesten kan verdienen?

 • Les 7: Praktische tips en security

  In dit hoofdstuk komen er vijf security tips aan bod die je bitcoins moeten beschermen tegen aanvallen, diefstal of hacks.

Welkomstpakket masterclass bitcoin

Inclusief een welkomstpakket

Je ontvangt een welkomstgeschenk ter waarde van €100. Dit bevat onder meer een hardware wallet, het ‘Bitcoin voor beginners boek’, en een leuke verrassing …

Opvolging verzekerd

Uiteraard gaan we je niet zomaar aan je lot over laten. Het lesmateriaal wordt maandelijks uitgebreid met:

Daarnaast ontvang je 30 minuten persoonlijke opvolging en kan je met al jouw vragen steeds bij ons terecht.

Live Q&A
Volg een bitcoin opleiding

Wie is Levi?

Levi Haegebaert is organisator van de grootste bitcoincommunity in België, auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners‘ en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector.

Hij gaf wereldwijd al presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

In de media

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Heel sterke en complete opleiding voor crypto beginners. Geeft tevens voldoende achtergrond om het concept en uitdagingen beter te kaderen. Deze opleiding is een echte must voor wie zich wil verdiepen in de materie en zuurverdiende centjes zoekt te investeren met beide voetjes op de grond en in de echte crypto realiteit.

Pieter G.

Heel boeiend en goed gemaakt

Pieter K.

De lessen zijn aangenaam om te volgen. Heel vlot gebracht en enorm leerrijk! Waar het boek stop, start de cursus. Zo wordt er dieper ingegaan op meer complexe topics en hoe je nu aan de slag gaat.

Sofie B.

Ideaal voor mensen die, net zoals mij, nog geen ervaring of kennis hebben over bitcoin. Hoewel er op het internet al heel wat informatie te vinden is, is deze cursus wel goed om te weten waar je moet beginnen en waar de waarheid ligt.

Geert D.

Vaak gestelde vragen

Het internet staat vol informatie, echter moet je in de crypto wereld steeds op je hoede zijn want niet alle info is juist. Helaas proberen oplichters vaak via allerlei slimme trucjes je geld te stelen.

Ik heb het jammer genoeg moeten ondervinden bij vrienden en familie, dat is ook een van de redenen waarom ik deze de cursus ben gestart. Om beginnende investeren te behouden van de gevaren.

Het kan maanden duren vooraleer je alle informatie hebt verzameld en klaar bent om in te stappen. En de koers van Bitcoin wacht niet tot als jij alles hebt uitgepluisd.

Alles zelf uitzoeken en vaak nog beginnersfouten maken kost je veel meer tijd en energie dan het volgen van deze Masterclass.

Deze cursus werd samengesteld met meerdere experten en belicht cryptomunten van verschillende invalshoeken. De content wordt wekelijks aangevuld met nieuwe video's waardoor je steeds op de hoogte blijft.

 

In de video's wordt alles heel eenvoudig uitgelegd en stap voor stap getoond hoe je veilig aan de slag gaat. Heb je toch vragen? Dan behoor je tot de Start2Bitcoin community waardoor je altijd bij ons terecht kan voor antwoorden.

Ja dat kan! De cursus is opgedeeld in meerdere hoofdstukken en ieder hoofdstuk kan je starten wanneer jij eraan toe bent.

 

Elk hoofdstuk bestaat uit meerdere video's van telkens 5 minuten en wordt afgesloten met een tussentijdse quiz zodat je dat deel direct kan afvinken.

Absoluut, in de check-out kan je jouw bedrijfsnaam opgeven. Graag onderaan in de notities ook je btw-nummer meegeven (indien van toepassing)

Absoluut, ontvang €75 per verkochte cursus die via jou verloopt. Heb je een website of ken je anderen die de cursus willen kopen. Vraag dan je unieke affiliate code aan via hello@start2bitcoin.com.

Je bent helemaal tot onderaan deze pagina beland. Om de volgende stap te zetten bij het kiezen van uw eigen Bitcoin avontuur, kan je je hier inschrijven. Als je vragen hebt stuur dan gerust een e-mail naar hello@start2bitcoin.com.

De Bitcoin Masterclass is een online cursus
Play Video

Deze cursus omvat:

€575 €375
small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?