Bitcoin omrekenen naar euro

1 bitcoin to euro omrekenen
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wat mag je verwachten:

Hoe gaat het in zijn werk?

Met deze calculator kan je snel en eenvoudig de waarde van Bitcoin omrekenen naar euro en omgekeerd. Ook andere cryptomunten zoals Ethereum, Litecoin en Chainlink worden ondersteund. Ondersteuning naar andere fiat munten zoals de dollar of de pond worden niet ondersteund. Hiervoor raden we XE.com aan. De calculator geeft ook de huidige bitcoin koers weer.

Stap 1: kopen of verkopen?

Duid aan of je wilt kopen of verkopen. In beide gevallen kan je eenvoudig de huidige prijs omrekenen naar euro en omgekeerd.

Stap 2: kies je cryptomunt

Duid aan welke cryptomunt je wil kopen of verkopen. Je hebt keuze uit meer dan 50 munten waaronder Bitcoin, Litecoin, Chainlink, Ethereum en Ripple.

Stap 3: maak een account

Wanneer je onderaan op de blauwe knop klikt, word je doorverwezen naar Bitvavo, een Nederlandse exchange om cryptomunten te verhandelen. Hier kan je ondermeer bitcoin naar euro laten uitbetalen. Heb je nog geen account, dan kan je je snel en eenvoudig registeren. Bitvavo laat het toe om geld over te schrijven met iDeal en Bancontact.

Levi Haegebaert

Levi Haegebaert

Ik ben auteur van het boek 'Bitcoin voor beginners' en gaf wereldwijd verschillende presentaties en workshops over Bitcoin.

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je dan hier in en mis nooit meer een update

Ontdek meer

Nood aan een stevige basiskennis?

Bitcoin is niet meer uit het nieuws weg te slaan, maar wat is het nu precies? En vooral, ben ik te laat om nog te investeren?

small_c_popup.png

Start nu

Gratis Bitcoin Guide

Ga veilig aan de slag met bitcoin. In deze startersgids vind je alle informatie over hoe je hoe je veilig kan kopen, bewaren en meer.

Ebook Start2Bitcoin
small_c_popup.png

Gratis infosessie

Hoe kan ik helpen?